Green Indoor

Växtinredning – växtmiljöer som sjuder av inspiration

Greenstyling med hydrokultur skapar välmående i alla miljöer. Våra planteringar bidrar till mer hälsosam luft, och våra stilsäkra arrangemang ger lugn och livskvalitet. Luwasa Greenstyling, ett framstegskoncept sedan 1968.

Kontor Göteborg

RISE Lindholmen

Växtinredning och månatlig växtservice med vår obligatoriska växtgaranti.

Kontor Arlanda

United Spaces

Kontor Borås

Centiro

Greenstyling omformar och vårdar kontor till miljöer som sjuder av inspiration

Vem som helst kan ställa en snygg plantering på ett golv. Luwasa Greenstyling är annorlunda. Vi kombinerar växt och kruka, placerar planteringen där dynamik och harmoni skapas tillsammans med er övriga inredning på ert företag.

Vi skapar rum med levande växter. Förvandlar trötta kontor till livskraftiga, inspirerande miljöer där kreativitet frodas och idéer kan växa fritt. Och framför allt. Vi vårdar växter över tid och garanterar att växterna lever och behåller sitt stilfulla uttryck år efter år. Det kallar vi för Greenstyling.

Våra växtinredare har stor erfarenhet av inne och ute-miljöer och våra trädgårdsdesigners erbjuder allt från konsultation till gestaltningsförslag och installation.

Klicka här för att träffa våra växtinredare

Vi tror att en härlig arbetsmiljö bidrar till friska företag. Gröna växter är en viktig del i vår kontorsinredning och Luwasa Greenstyling hjälper oss att hålla växterna i toppskick över tid.

Växtinredning

Kom igång med växtinredning

Vi erbjuder färdiga tjänster för alla typer av kontor och miljöer. Våra planteringar bidrar till mer hälsosam luft, och våra stilsäkra arrangemang ger lugn och livskvalitet.

Hydrokulturplanteringar har fördelen att de är fräschare, minskar allergirisken och planteringarna drabbas aldrig av mögelangrepp. Dessutom slipper du blomflugor.

Kom igång!

Kontakta oss för ett upplägg som passar dig

Om du vill veta mer eller att vi ska ge dig ett prisförslag, kontakta oss här på hemsidan eller slå oss en signal så besöker vi dig och ger dig därefter en offert. Du kan välja att antingen hyra eller köpa planteringarna, beroende på vad som passar dig bäst.

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till Luwasa

Välkommen att kontakta oss för ett nytt greenstyling-projekt. Vi har Concept Stores i Göteborg, Malmö och Stockholm där du kan se en stor del av vårt utbud av växter och inredning live.