Bli kund

Ta del av en grönare och skönare vardag

Kontakta oss idag så återkommer någon av våra duktiga växtinredare till dig med ett upplägg som passar just dina behov.

Som kund hos oss får du tillgång till:

Använd formuläret eller kontakta oss direkt så får du förslag på ett upplägg som passar dig.

Telefon: 031-757 80 50
E-post: info@luwasa.se

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.

Green
Projects

Green
Indoor

Webbshop

Greenstyling.se

Concept
stores

Green
outdoor

Luwasa
education

Luwasa
products

Green
transports

Luwasa

Greenstyling
Concepts

Vårt koncept

Everything greenstyling

Luwasa är en komplett leverantör av växtinredning och tjänster inom gröna miljöer med showrooms i Göteborg, Stockholm och Malmö. Hos oss får du hjälp med alltifrån utformningen av din gröna ute- och innemiljö till regelbunden växtservice som gör att dina växter håller sig friska och vackra över tid. Våra duktiga växtinredare finns alltid till hands för att ge er konsultation och offertförslag.

Greenstyling omformar och vårdar kontor till miljöer som sjuder av inspiration

Vem som helst kan ställa en snygg plantering på ett golv. Luwasa Greenstyling är annorlunda. Vi kombinerar växt och kruka, placerar planteringen där dynamik och harmoni skapas tillsammans med er övriga inredning på ert företag.

Vi skapar rum med levande växter. Förvandlar trötta kontor till livskraftiga, inspirerande miljöer där kreativitet frodas och idéer kan växa fritt. Och framför allt. Vi vårdar växter över tid och garanterar att växterna lever och behåller sitt stilfulla uttryck år efter år. Det kallar vi för Greenstyling.

Våra växtinredare har stor erfarenhet av inne och ute-miljöer och våra trädgårdsdesigners erbjuder allt från konsultation till gestaltningsförslag och installation.

Klicka här för att träffa våra växtinredare

Vi försöker få till en arbetsatmosfär med utrymme för kreativitet och inspiration för våra anställda. Luwasas växtinredning är en viktig pusselbit i detta.