Green Outdoor

Vi levererar grönska till era utomhusmiljöer

Vår trädgårdsdesigner gör allt från konsultation och gestaltningsförslag till växtinköp samt även installation tillsammans med Luwasa Greenstylings serviceteam. Med stor erfarenhet från trädgårdsprojekt kan vi hjälpa er att skapa en härlig utemiljö med det lilla extra. Vi vänder oss främst mot offentliga miljöer, företag och bostadsrättsföreningar men tar oss också an privata trädgårdsprojekt i mån om tid. Kontakta oss för att mer i detalj gå igenom era behov i ert projekt.

Utemiljö Stockholm

Djursholm Countryclub

I våra säsongspaket ingår leverans, växtskötsel och vinterförvaring.

Uteservering Malmö

Boulebar

Utomhuslounge Stockholm

Blique by Nobis

Luwasa hjälpte oss att skapa en skön miljö där både personal och våra gäster kan trivas

Säsongspaket

Grönska, flexibilitet och enkelhet

Säsongsuthyrning av utomhusväxter. Ni behöver inte tänka på något – vi sköter allt, vi levererar krukor och växter på vårkanten, sköter om dem under vår/sommar/höst och på vintern tar vi hem dem till vårt växthus för övervintring. När sen våren kommer kan ni antingen få tillbaka samma konstellationer som ni hade eller kanske byta färg eller stil tills nästa år. Allt detta till överkomligt pris.

Trädgårdsdesign

Helhetskoncept för gröna utemiljöer

FAS 1 – KONSULTATION

Vi kommer att börja med ett konsultationsbesök för att bekanta oss med utemiljön. Detta initiala mötet är grunden för utformningen av designförslaget.

FAS 2 – DETALJERAD PLAN

En detaljerad planläggning av uteplatsen kommer behövas innan designarbetet börjar.

FAS 3 – KONCEPT OCH FÖRSLAG

Konceptfasen är den viktigaste delen av processen, då det är nu vi presenterar idéer baserat på kundens önskemål i form av moodboards och skisser, samt 3d modellering, om så önskas. Här beskrivs valet av växter, elevation, sektioner och konstruktionsdetaljer och är planerna som installationsteamet sen kommer jobba utifrån.

FAS 4 – INSTALLATION/PLANTERING

Nu när den teoretiska sidan av projektet är klart, kan det fysiska genomförandet börja. Du kan välja att själv genomföra arbetet, eller överlåta det till oss.

Kom igång!

Kontakta oss för ett upplägg som passar dig

Om du vill veta mer eller att vi ska ge dig ett prisförslag, kontakta oss här på hemsidan eller slå oss en signal så besöker vi dig och ger dig därefter en offert. Du kan välja att antingen hyra eller köpa planteringarna, beroende på vad som passar dig bäst.

 

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.