Om oss

Experter på växtinredning och växtskötsel

Gröna framsteg sedan 1968

Luwasa betyder luft, vatten och sand; grundstenarna inom hydrokultur. Samma beprövade teknik som används sen vi startade vår verksamhet. Ett framstegskoncept sedan 1968. Vi erbjuder färdiga tjänster inom växtinredning och växtskötsel för alla typer av kontor och miljöer. Våra planteringar bidrar till mer hälsosam luft, och våra stilsäkra arrangemang ger lugn och livskvalitet.

Historia

Över ett sekel av grönt arbete

Luwasa Greenstyling är ett fjärde generationens familjeföretag och har en historia som går tillbaka till år 1916. Vi har vår bas i Mölnlycke företagspark, 5 min från Göteborg, där vi har vårt växthus i en modern greenbuilding på 900 kvm. Vi arbetar med hela Sverige som marknad och har växtservice i egen regi med ett heltäckande servicenätverk.

I Stockholm har vi 800 kvm växthus, showroom, Concept Store samt lager. I centrala Malmö har vi en Concept Store med mindre lager av växter och krukor.

Visste ni förresten att Luwasa är ett globalt koncept och vi finns t.ex. i Australien, Österrike, Schweiz, Finland, Kina, Syd Korea och Tyskland.

luwasa-historik

Green
Projects

Green
Indoor

Webbshop

Greenstyling.se

Concept
stores

Green
outdoor

Luwasa
education

Luwasa
products

Green
transports

Luwasa

Greenstyling
Concepts

Vårt koncept

Everything greenstyling

Luwasa är en komplett leverantör av växtinredning och tjänster inom gröna miljöer med showrooms i Göteborg, Stockholm och Malmö. Hos oss får du hjälp med alltifrån utformningen av din gröna ute- och innemiljö till regelbunden växtservice som gör att dina växter håller sig friska och vackra över tid. Våra duktiga växtinredare finns alltid till hands för att ge er konsultation och offertförslag.