Green Projects – Kafé Magasinet i Göteborg

En lummig och avslappnad miljö där både personal och gäster kan trivas

Kafé Magasinet på tredje långgatan 9 i Göteborg har skapat en härlig inglasad innergård som vi tillsammans med deras inredningsarkitekter skapat en oas med medalhavskänsla av växter som citron, oliv, kryddor, lavendel men även lyrator, murgröna, älghonsbräken och mycket därtill.

The New York Times har gjort ett resereportage om Göteborg där orangeriet Kafé magasinet på tredje långgatan omnämns som ett måste om man är i staden 36 timmar.

Ett orangeri är ett uppvärmt växthus för övervintring av träd som apelsin, fikon, myrten och andra prydnadsväxter som inte tål hårt vinterklimat i det fria. Namnet ”orange” kommer av det franska ordet för apelsin, orange.

En oas med medalhavskänsla av växter som citron, oliv, kryddor, lavendel men även lyrator, murgröna, älghonsbräken och mycket därtill.

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kom igång!

Kontakta oss för ett upplägg som passar dig

Om du vill veta mer eller att vi ska ge dig ett prisförslag, kontakta oss här på hemsidan eller slå oss en signal så besöker vi dig och ger dig därefter en offert. Du kan välja att antingen hyra eller köpa planteringarna, beroende på vad som passar dig bäst.