Green projects

Det självklara valet för inredare och arkitekter

Vi jobbar med att skapa gröna miljöer för restauranger, kontor, hotell och event. Miljöer där gäster, medarbetare, kunder och besökare kan trivas. Har du ett pågående projekt där du behöver vår hjälp? Ta kontakt med någon av våra växtinredare.

Kafé i Göteborg

Kafé Magasinet

The New York Times har gjort ett resereportage om Göteborg där orangeriet Kafé magasinet på tredje långgatan omnämns som ett måste om man är i staden 36 timmar.

The Steam Hotel

The Steam Hotel

Innergård i Stockholm

Gröna tak

Spahotell på Lidingö

Ellery Beach House

Citylivet känns långt borta i det lantliga landskapet längst ut på Elfviks udde på Lidingö.

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kom igång!

Kontakta oss för ett upplägg som passar dig

Om du vill veta mer eller att vi ska ge dig ett prisförslag, kontakta oss här på hemsidan eller slå oss en signal så besöker vi dig och ger dig därefter en offert. Du kan välja att antingen hyra eller köpa planteringarna, beroende på vad som passar dig bäst.

Kontor i Göteborg

Mossväggar

Mossa och lav är ett naturmaterial som blivit en stor trend bland inredare och arkitekter. Förutom att det är snyggt finns det många fördelar med detta material. En mossvägg är både ljudabsorberande, miljövänlig och renar även luften till viss del. Dessutom är den helt underhållsfri. Där växter inte kan leva p.g.a. för lite ljus är moss- eller lavtavlor ett utmärkt alternativ att få in naturen i rummet.

Inne- och utomhusprojekt

Växtväggar

Kontorshotell, Arlanda

United Spaces