Undersidor

Greenstyling med hydrokultur

Greenstyling med hydrokultur skapar välmående i alla miljöer. Våra planteringar bidrar till mer hälsosam luft, och våra stilsäkra arrangemang ger lugn och livskvalitet. Luwasa Greenstyling, ett framstegskoncept sedan 1968.

Greenstyling omformar och vårdar kontor till miljöer som sjuder av inspiration.

Vem som helst kan ställa en snygg plantering på ett golv. Luwasa Greenstyling är annorlunda. Vi kombinerar växt och kruka, placerar planteringen där dynamik och harmoni skapas tillsammans med er övriga inredning på ert företag.

Vi skapar rum med levande växter. Förvandlar trötta kontor till livskraftiga, inspirerande miljöer där kreativitet frodas och idéer kan växa fritt. Och framför allt. Vi vårdar växter över tid och garanterar att växterna lever och behåller sitt stilfulla uttryck år efter år. Det kallar vi för Greenstyling.

Våra växtinredare har stor erfarenhet av inne och ute-miljöer och våra trädgårdsdesigners erbjuder allt från konsultation till gestaltningsförslag och installation.

Klicka här för att träffa våra växtinredare

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.