Projekt för våra växtinredare på The Steam Hotel i Västerås

Steam hotel Luwasa Greenstyling växter

Luwasa Greenstylings växtinredare har tillsammans med Spikstudios fått till en härlig växtmiljö till Ess groups nybyggda The Steam Hotel i Västerås. Hotellet som blivit oerhört omtalat och välbesökt har växter både på insidan och på utemiljöerna som Spa, terass och uteservering. Växterna sköts månatligen utav Luwasa Greenstylings växtserviceteam.

Det gamla ångkraftverket vid Mälaren var en gång en av landets största energiproducenter nu har Ess group, skaparna av två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell – Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad, förvandlar ångkraftverket från 1917 till ett spektakulärt hotell i absolut världsklass.

Här hittar ni deras snygga hemsida. Till Steam hotels hemsida

[new_royalslider id=”31″]

 

Här ser ni ena hörnet på restaurangen på våning 18. Växtvalen vi använt av oss är bland annat Bucida, Ficus Nitida, Schefflera i olika former, Pleomele reflexa, Philodendron pertusem och Strelitzia.

[new_royalslider id=”32″]

Bucida med sina skira blad ger en lyxig känsla i restaurangen och skymmer samtidigt inte den fantastiska utsikten på 18:e våningen.

 

 

Fler nyheter

Tre nya SSC kontor

Under januari har växtplanteringar i hydrokultur levererats till Statens Service Center i Järfälla, Sollentuna och Uddevalla. Luwasa Greenstyling är en