Ny kundportal för våra avtalskunder

Följ vårt arbete med er växtinredning i kundportalen

Luwasa Greenstyling släpper nu sin nya kundportal för avtalskunder. I portalen kan man följa växtservicearbetet som utförs över tid och ni som kund får full insikt i när senaste servicetillfälle var o.s.v. Servicepersonalen registrerar status efter varje besök och även växtbyten samt reklamationsärenden visas i portalen. Ni som kund kan här direkt kommunicera med servicepersonalen vid behov.

I kundportalen läggs specialerbjudanden upp och man kan med ett klick lägga till ytterligare tjänster från oss så som t.ex. veckoblomma abonnemang osv.

Ni som avtalskund får oxå direkt tillgång till rabatterade priser på alla produkter på Greenstyling.se. Detta gäller både till inköp till företaget samt till er personal.

Växter på arbetsplatser och i offentliga miljöer blir allt viktigare och med kundportalen skapar vi möjlighet till en tätare dialog och uppföljning av växtinredningen just hos er.

Låter det intressant. Maila daniel.hoffmann@luwasa.se för mer information.

Fler nyheter

Tre nya SSC kontor

Under januari har växtplanteringar i hydrokultur levererats till Statens Service Center i Järfälla, Sollentuna och Uddevalla. Luwasa Greenstyling är en