Undersidor

Växtinredning – växtmiljöer som sjuder av inspiration

Vi skapar rum med levande växter. Förvandlar trötta kontor till livskraftiga, inspirerande miljöer där kreativitet frodas och idéer kan växa fritt.

Vem som helst kan ställa en snygg plantering på ett golv. Luwasa Greenstyling är annorlunda. Vi kombinerar växt och kruka, placerar planteringen där dynamik eller harmoni skapas i era lokaler.

Vi skapar rum med levande växter. Förvandlar trötta kontor till livskraftiga, inspirerande växtmiljöer där kreativitet frodas och idéer kan växa fritt. Och framför allt; vi vårdar växter över tid och garanterar att växterna lever och behåller sitt stilfulla uttryck år efter år. Alltid kopplat till ett garanti- och skötselavtal. Det kallar vi för Greenstyling.

Om du vill veta mer eller att vi ska ge dig ett prisförslag, kontakta oss här på hemsidan eller slå oss en signal så besöker vi dig och ger dig därefter en offert. Du kan välja att antingen hyra eller köpa planteringarna, beroende på vad som passar dig bäst.

Kontakta oss

Kanske är ditt kontor i behov av en grönare och skönare miljö? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad det kostar.